ÇÖLYAK DERNEĞİ VII. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI -20 MAYIS 2017

ÇÖLYAK DERNEĞİ VII. OLAĞAN GENEL KURUL TUTANAĞI

 

Çölyak Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 mayıs Cumartesi saat :13.00-15.00 Toros Sok:13/2 Sıhhıye/Ankara adresindeki dernek merkezinde yapılmıştır.

 

  1. Toplantı yeter sayısının sağlanması ile toplantı başlatıldı.

 

  1. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

 

  1. Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Fatma Kılıç, üyeliğe Tuğba Oğuz ve yazmanlığa Dilek Alıcı oybirliği ile seçildi.

 

  1. 2015-2017 dönemi Yönetim Kurulu Raporu okunup okunmaması oylandı. Okunmaması yönünde oybirliği ile  karar verildi. 2015-2017 Denetim Kurulu raporunun okunup okunmaması oylamaya sunuldu. Oybirliği ile okunmaması hususu kabul edildi.

 

  1. 2015-2017 Yönetim Kurulı oybirliği ile ibra edildi.

 

  1. 2015-2017 Denetim Kurulu oybirliği ile ibra edildi.

 

  1. 2017-2019 dönemi Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan oylama sonucu ,aşağıda listelenen isimler oybirliği ile  seçildiler. 

 

YÖNETİM KURULU

ASIL ÜYELER

ŞEBNEM ERCEBECİ ÇINAR

YASEMİN İÇOĞLU

NAZAN VAROL

NURSEL KALAYCIOĞLU

METİN ERDEM

YEDEK ÜYELER

ESİN ESEN

MELTEM ŞİMŞEK

TUĞBA OĞUZ

SEVİM BIYIKLI

EREM BARIŞ ŞAMİLOĞLU

 

DENETLEME KURULU

ASIL ÜYELER

BERRİN YÜCESOY

ZERRİN ONUR

NURTEN ÖZEK

ÜLKÜ BATUM

FATMA ŞİRİN SOLMAZ

YEDEK ÜYELER

UĞUR AKKUŞ

DUYGU RAMAZAN

CEMİLE ERBAŞ

MELİHA AYDENİZ

GÜLHAN ÜNSAL

 

  1. 2017-2019 Tahmini Bütçesi okundu

Tahmini bütçe oybirliği ile kabul edildi.

 

  1. Dilek ve Öneriler 

Yıllık aidatların  50 TL olarak  devam ettirilmesine, isteyenlerin makbuz karşılığında bağışta bulunabileceğine ,  banka hesabına para yatırabileceğine

Ayrıca 2005 ‘den beri aidatlarını ödeyemeyen üyelerimizi derneğe kazandırmak amacıyla tekrar üyeliklerini devam ettirebilmeleri için 2016-2017 aidatlarını ödemek kaydıyla geçmiş dönem aidatlarının affedilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.

Derneğin kira, stopaj,  elektrik  ve su giderlerinin ödenmesinde zorluklarla karşılaşıldığından kapanma  ve feshedilme tehlikesi nedeniyle bağış kaynaklarının aranmasına ve bu konuda destek ve yardımları başlatan Tuğba Şamiloğlu’nun  önerileri ve girişimleri sayesinde Garanti Bankası ile bir mutabakatın yapılmasına ve bu durumun gerçekleşmesi için gerekli çalışmaların ve işlemlerin başlatılmasına oybirliğiyle karar verilmiştir.

 

2 grup halinde sabah 8.00 akşam 23.oo arasında hizmet veren whatsup grubunun derneğe gerçek üyeliği olan veüyelik sorumluluklarını yerine getiren üyelerle ayrı bir grup kurulmasına ve özellikle derneği birebir ilgilendiren durumların ve etkinliklerin haberdar edilmesine ve dernek üyeliğinin özendirici bir boyuta taşınmasına karar verilmiştir. Ayrıca  ,gruplarda  çölyak dışında hiçbir paylaşım yapılmamasına siyasi ve dini içerikli mesajlar gönderilmemesine bu tür mesajları gönderenlerin gruptan çıkartılmasına karar verilmiştir.

 

 Derneğimizin ikinci evimiz olduğu ve onu yürekten sahiplenmemiz gerektiği ve özellikle hafta sonları etkinlikler sonrası derneği temiz bir halde bırakarak terkedilmesi ve eksiklerinin her hafta tespit edilmesi vurgulanmıştır.

 

 Etkinliklere her üyenin katılmasını özellikle çocuğu çölyak olanların her cumartesi sosyal ve psikolojik gelişimleri açısından katılımının sağlanması konusuna dikkat çekilmiştir.

 

Yeni dönemin hayırlı olması dilekleriyle 2015-2017 dönemi kapatılmış ve 2017-2019 döneminde derneğimiz açısından güzel gelişmelerin gerçekleştirilmesi ve çölyak adına tüm bu etkinliklerin ilgili yerlere mesaj vermesinin önemi vurgulanarak iyi dileklerle kapanış yapılmıştır.  

 

 

 

 

Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir